Mijn digikluis

Direct Contact

038 853 14 00

Of vul hier uw telefoonnummer in. Wij bellen binnen twee werkdagen terug.


Internetbankieren, betalen met creditcard of pinpas, inloggen op websites of gebruik maken van  social media: u doet het dagelijks. De benodigde codes en wachtwoorden hebt u in uw hoofd. Heel veilig misschien, maar ook een risico voor uw bedrijf. Wie kan de continuïteit garanderen als deze codes en wachtwoorden níet meer beschikbaar zijn?

U lost dit gemakkelijk op met de digitale kluis van de Stichting Nalatenschapsbeheer Countus. Het werkt eenvoudig:

  • U legt al uw codes en wachtwoorden vast in een online kluis: een streng beveiligde digitale omgeving. Niemand heeft toegang tot deze kluis, ook wij niet.
  • In uw testament of door middel van een volmacht bepaalt u wie er toegang krijgt tot de digitale kluis – in het geval u overlijdt. Na een zorgvuldige procedure geven wij vervolgens de sleutel af.
  • Via een app hebt u zelf altijd toegang tot de codes en wachtwoorden. Zo houdt u ze gemakkelijk up-to-date en kunt u de kluis ook voor uzelf als geheugensteuntje gebruiken.

Met de digitale kluis voorkomt u dat betalingen aan leveranciers en medewerkers stil komen te liggen. Zo zijn er meer belangrijke processen waarvoor uw autorisatie nodig is. Laat de continuïteit van uw bedrijf niet van uzelf hangen en open meteen een digitale kluis!