Over Stichting Countus Nalatenschapsbeheer.

Direct Contact

038 853 14 00

Of vul hier uw telefoonnummer in. Wij bellen binnen twee werkdagen terug.


Al bijna 100 jaar lang ondersteunt Countus bij het oplossen van vraagstukken in familiebedrijven, maatschappen en persoonlijke ondernemingen. We zijn betrokken bij ondernemers vanaf de start van hun bedrijf tot de opvolging. Niet altijd kunnen ondernemers hun bedrijf brengen waar ze dat voor ogen hebben. Onverwachte gebeurtenissen en overlijden kunnen grote impact hebben op de zakelijke perspectieven.
Daarom hebben we Stichting Countus Nalatenschapsbeheer opgericht. Met deze stichting helpen we u heel praktisch om maatregelen te nemen met betrekking tot uw nalatenschap. En als u daar zelf niet meer op toe kunt zien, komen wij de gemaakte afspraken na.
Als stichting nemen we een onafhankelijke positie in met betrekking tot uw nalatenschap. We waarborgen bovendien een professionele dienstverlening; onze accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en juristen vormen gezamenlijk een sterk team dat dienstverlening op maat levert. Sterk door te delen. Dat is het motto van Countus en dat delen wij.


Wilt u meer weten over de dienstverlening van de stichting Nalatenschapsbeheer en bewindvoering Countus, neem dan contact op via uw contactpersoon binnen Countus.  Hebt u nog geen vaste contactpersoon, maak dan kennis met ons via info@nalatenschapsbeheer.nl.